marți, 29 mai 2018

Copila...



Copila asta,
iubită pentru
bunătatea ei,
urcase în vârful
dealului, privind
lumea de sus.
a pornit la vale
alergând
( nu i-a spus
nimeni că se
va opri pe
margini de stânci
ascuțite și își
va zdreli visele
până la sânge).
vântul îi răvășea
pletele, aripile
începuseră să-i
crească ușor.
a căzut la
marginea lumii,
lângă brazii
crescuți din
pântecul ei,
bătând ritmic
vatalele neputinței.

7 comentarii:

  1. Buna ziua!..

    Nu este prima data cand sa mai fi citit vreo scriere care sa va apartina. Cu aceasta ocazie, doresc sa va intreb daca sunteti interesata de o micuta colaborare.

    Th3Mirr0r

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru inceput, m-ar interesa daca doriti un alt jurnal, separat, acestuia. Daca este pozitiv, raspunsul dvs. - atunci, o sa aveti un cont rezervat pe domeniul literar aferent. Desigur, acel cont va ofera statut de membru, dvs. avand posibilitatea de a posta si in cadrul acestuia. O a doua optiune, o poate forma si transferarea continutului de pe acest jurnal pe care il aveti pe blogger, pe celalalt, asta insemnand ca veti avea aceleasi pagini si acolo. In fine, o alta optiune, ar fi sa creez eu o pagina, rezervata, de autor, pe care sa pot posta articole de la dvs. Imi spuneti, va rog, care din variante le considerati de prisos?!..
      [aceasta este doar un aspect al colaborarii]
      Un alt aspect, al unei colaborari, l-ar forma ideea unei participari la o parte integranta a proiectului, in sensul ca daca doriti sa contribuiti cu informatii, care ar ajuta dezvoltarea acestuia, sunteti binevenita, pentru aceasta avand chiar un forum la dispozitie, unde de asemenea veti avea statut de membru.
      Sa imi spuneti, va rog, daca din cele prezentate aici, pe scurt, reprezinta ceea ce v-ar interesa. Oricare dintre acestea, - chiar toate - sunt ceea ce eu pot oferi.

      Th3Mirr0r

      Ștergere
    2. Contactați-mă, vă rog, pe mail. Vom stabili de comun acord.

      Ștergere
    3. Am incercat accesarea de la G+ si nu imi apare adresa de email. Nici aici la profil, pe blogger, nu este afisata. Imi puteti indica adresa, ca sa va contactez?..
      Multumesc!..

      Th3Mirr0r

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere